Moderní produkty pro vaši domácnost

Zákaznická podpora: 775 614 460

Slow cooker - elektrický hrnec na pomalé vaření AML

Slow cooker - elektrický hrnec na pomalé vaření

Nejnovější model slow cookeru navazuje na úspěchy předchozích modelů. Navíc je obohacen o novou funkci odloženého startu. Díky ní připravíte vynikající jídlo i den předem. Stačí jen připravit suroviny, nastavit dobu, kdy se má hrnec zapnout, jak dlouho bude vařit a poté již jen přijít k hotovému obědu či večeři.



Pomalý hrnec se vyznačuje technologickým prvkem, jehož podstatou je vestavěný obal stěn. Díky tomuto prvku je možné udržet v hrnci dlouhodobě nízkou a vyrovnanou teplotu a jídlo se nepřipaluje, ačkoliv se vaří dlouho a není třeba míchání. Jídlo se vaří těsně pod bodem varu, uniká tudíž velmi málo par a jídlo je tudíž jemné, šťavnaté a mimořádně chutné.



Vnitřní odjímatelná kameninová nádoba může být použita samostatně pro pečení v troubě, ovšem nikdy ne samostatně na sporáku.

Cena: 6.999 Kč$20.00
  • Max. příkon 200 W

  • objem 3,5 l

VYPRODÁNO

POSTUP PŘI VAŘENÍ VE SLOW COOKERU

Dušením se při vaření, díky nízké teplotě, zamezuje riziko přepálení. Masu dodává tento způsob úpravy vláčnost a umocňuje jeho vůni.




Dušením se vytváří opravdová alchymie chutí a vůní. Díky vaření při nízké teplotě si maso zachovává výjimečnou křehkost. Dušení je také vhodné pro zeleninu. Ta obsahuje vodu a díky tomu se tedy vaří ve vlastní šťávě.

Připravte a nakrájejte suroviny, namočte vše do tekutiny (např. vývar, voda, víno) a zapněte přístroj. O zbytek se již postará Slow cooker. Vaření je po celou dobu rovnoměrné, poněvadž všude kolem varné nádoby ohřívá vzduch elektrická základna a probíhá při stálé a nízké teplotě. Mezitím, co se jídlo vaří, si vy můžete užívat svých blízkých a přátel. Při stejné teplotě uchovává Slow cooker jídlo v teple do doby, než se otevře poklička.

RADY A TIPY

VV případě, že používáte mražené maso, nechte jej vždy rozmrznout. V některých receptech se k přípravě používá marináda nebo koření, jejichž tekutina maso provoní.



PPro zkrácení času nechte maso naložené v marinádě přes noc. Fazole by se měly namáčet do vody o den dříve, než je použijete k vaření. Vodu z nich posléze vylijte. Rovněž můžete k přípravě pokrmu použít fazole z konzervy, jejichž příprava je časově méně náročná. Optimální čas vaření fazolí: v režimu high 4 hod, v režimu low 8 hod, ne déle.

CERTIFIKÁTY

Tento výrobek byl akreditován v laboratořích ITC Zlín.

Image
Image

Vaříme bez tuku
zdravě, rychle,
úsporně!

Image
Image

Kontakt

  • Adresa:Gen. Svobody 48/22, Šumperk
  • Provozní doba:Po-Pá:
    08:00-12:00 12:30-15:00
  • Tel.:775 614 460
  • Email:savingeurope@centrum.cz