Moderní produkty pro vaši domácnost

Zákaznická podpora: 775 614 460

Názory odborníků

Parní nástavec
Vita Steam System

Vaření v páře je šetrný a zdravý způsob tepelné úpravy potravin. Díky parnímu systému Vita Steam zachováte více vitaminů a minerálních látek než při klasickém vaření. Pára vyvinutá z vody v hrnci stoupá směrem vzhůru a ohřívá pokrm uložený v nádobách s perforovaným dnem na teplotu přibližně 100° Celsia. Jde o nejzdravější způsob vaření potravin, který zanechává jejich přirozenou chuť. Vaření v páře má tu výhodu, že i více potravin, byť velmi aromatických, je možné vařit dohromady bez vlivu na jejich chuť.



  • Nejzdravější způsob vaření

  • Zachovává vitamíny a minerální látky

  • Uchovává přirozenou chuť potravin

  • Vyrobeno v EU

Cena: 6.999 Kč$20.00

doprava zdarma

POPIS

PARNÍ NÁSTAVEC LZE POUŽÍT NA HRNCE O PRŮMĚRU 24CM. JE VYROBEN Z KVALITNÍHO PYREXOVÉHO SKLA. HRNEC NENÍ SOUČÁSTÍ SADY!



Vaření v páře dnes představuje nejzdravější způsob přípravy potravin. Zachovává většinu vitaminů a minerálů, které se během klasického vaření zničí. Potraviny si také ponechávají svoji přirozenou chuť, a tak není nutné je nějak výrazněji dochucovat.



  • Vyberte správné ingredience!

  • Vybírejte vždy jen přísady nejvyšší kvality a v perfektním stavu.

  • Při výběru potravin určených pro úpravu v páře volte správnou velikost, aby se potraviny vešly do napařovací nádoby, zejména pokud se mají upravovat vcelku, jako třeba ryby.

  • Nejlepších výsledků dosáhnete, budou-li mít jednotlivé kousky přibližně stejnou velikost (například brambory, zelenina nebo kuřecí prsa). Takové potřebují k uvaření stejný čas. Podle velikosti a síly kousků potravin se bude lišit čas vaření.

TIPY A TECHNIKY PRO VAŘENÍ V PÁŘE

Nedávejte do napařovacích nádob příliš mnoho potravin. Určitý prostor ponechte volný, aby mohla pára co nejvíce cirkulovat.

Nekontrolujte vaření a nezvedejte pokličku příliš často – při tom totiž uniká pára a prodlužuje se čas přípravy.

Jemnou chuť dodají pokrmům vařeným v páře byliny, plátky citronu nebo pomeranče, česnek a cibule. Můžete je v parní nádobě vložit buď pod pokrm, nebo na něj.

Zmrazenou zeleninu můžete použít pro úpravu v páře bez rozmrazení. Všechny ryby, drůbež a maso musí být před vložením do páry úplně rozmrzlé.

Kontakt

  • Adresa:Gen. Svobody 48/22, Šumperk
  • Provozní doba:Po-Pá:
    08:00-12:00 12:30-15:00
  • Tel.:775 614 460
  • Email:savingeurope@centrum.cz