Moderní produkty pro vaši domácnost

Zákaznická podpora: 775 614 460

Názory odborníků

10 dílná sada nádobí
řady Czech Exclusive

LUXUSNÍ ČESKÉ TITANOVÉ NÁDOBÍ ŘADY CZECH EXCLUSIVE

 

odkazuje svým názvem na poctivou českou ruční výrobu spojenou s nejnovějšími technologiemi a postupy. Výsledkem je to nejkvalitnější, co lze na dnešním trhu pořídit. Silný korpus ze speciální slitiny spolu se špičkovým třívrstvým vnitřně vyztuženým povrchem ECLIPSE od renomovaného světového výrobce PPG Whitford. Umožňuje připravovat pokrmy s obrovskou úsporou energie, času, tuků a mycích prostředků. Investice do dražšího, ale kvalitního kuchyňského nádobí se proto vždy vyplatí!

 

Vaříme bez tuku zdravě, rychle, úsporně.

Cena: 39.999 Kč$20.00

doprava zdarma

NEPŘILNAVÝ POVRCH ECLIPSE

Jedná se špičkový třívrstvý vnitřně vyztužený povrch renomovaného světového výrobce nepřilnavých povrchů firmy PPG Whitford. Složení základní vrstvy povrchu je na bázi pryskyřice a extrémně tvrdých částic slíd oxidů titanu, které předurčují její bezkonkurenční tvrdost a odolnost. Střední vrstva z materiálu, který je běžně používán jako základní, tvoří směs materiálů vysoké tvrdosti, které podmiňují celkovou odolnost proti poškrábání. Horní vrstva je z čistého PTFE, které v kombinaci se základní a střední vrstvou zajišťuje povrchu unikátní nepřilnavé vlastnosti v kombinaci s excelentní odolností proti otěru. Výsledkem tohoto spojení je unikátní povrch, na základě extrémních zátěžových testů dle německým testovacích procedur LGA.

Pro srovnání odolnost standardních PTFE povrchů bez vnitřního vyztužení při testu Scotch BRIDE, kdy se povrch odírá drsnou stranou hubky pod váhou 3 kg, se pohybuje kolem 20.000 použití, povrch Eclipse odolá až 700.000 použití. Zároveň se vyznačuje skvělými nepřilnavými vlastnostmi a můžete na něm vařit bez použití tuku nebo s naprostým minimem tuku.

Povrch ECLIPSE je na bázi vody a vyrábí se bez škodlivých látek (PFOA, PFOS, Bisfenol...) a přispívá k ochraně životního prostředí.

Sada obsahuje

POUŽITÍ:

  • IIndukční varná deska

  • EElektrický sporák

  • SSklokeramická varná deska

  • PPlynový sporák

  • TTrouba (max. 230 °C)

Image
Image
Image

Vaříme bez tuku
zdravě, rychle,
úsporně!

Image
Image

Kontakt

  • Adresa:Gen. Svobody 48/22, Šumperk
  • Provozní doba:Po-Pá:
    08:00-12:00 12:30-15:00
  • Tel.:775 614 460
  • Email:savingeurope@centrum.cz