Moderní produkty pro vaši domácnost

Zákaznická podpora: 775 614 460

Image

Ruční výroba vysoce kvalitního nádobí
řady ecoLife.

 

Výběr materiálu

 

Základem výroby je speciální hliníková slitina, ze které je ručně odléváno naše nádobí ecoLife. Hliník je lehký, má vynikající tepelnou vodivost a je odolný vůči korozi, což zajišťuje rovnoměrné rozložení tepla a dlouhou životnost. Hliníkový korpus zaručuje rychlý přenos tepla, což znamená nižší spotřebu energie potřebné k dosažení správné teploty pro vaření.

 

Důležitým ekologickým aspektem je skutečnost, že je k výrobě nádobí využíván 100% recyklovaný hliník nejvyšší kvality, čímž výrobce ušetří 3000 kg hliníku měsíčně (ekvivalent pro výrobu 2000 ks

nových pánví) a tím chrání přírodní zdroje planety. Z 500 nápojových plechovek se vyrobí jedna pánev.

 

V procesu výroby se minimalizuje odpad a nádobí je vyráběno s ohledem na životní prostředí. Použití ekologických materiálů a postupů je důležitou součástí filozofie výroby. Nádobí ecoLife je tou správnou volbou nejen pro úsporné vaření, ale je také šetrné k životnímu prostředí.

Ekologie

  • Při vaření s nádobím ecoLife ušetříte až 20 % nákladů na energii.

  • Nemusíte používat olej ani pečící papír.

  • Klasické hnědé krabice jsou recyklovatelné.

  • Díky nepřilnavé povrchové úpravě Lotan® se nádobí snadně oplachuje, a tím pomáhá snižovat spotřebu vody, což je jeden z nejcennějších přírodních zdrojů naší planety.

  • Neobsahuje PFOA.

  • Nádobí je recyklovatelné.

Obrábění

Po odlití se nádobí dále obrábí, aby se dosáhlo požadovaného tvaru a hladkosti povrchu. Tento krok zahrnuje ořezávání přebytečného materiálu, broušení a leštění. Precizní obrábění je důležité pro dokonalé uzavření nádoby a optimální kompatibilitu s poklicemi a dalšími díly.

Konečné zpracování a kontrola kvality

Každý kus nádobí prochází důkladnou kontrolou kvality.  Každý výrobek splňuje přísné standardy na pevnost, stabilitu, rovnoměrnost povrchu a absenci vad.

Odborné poradenství

Disponujeme týmem vyškolených odborníků. Díky tomu můžeme zákazníkům poskytovat fundované rady a doporučení, jaký typ nádobí je pro jejich potřeby nejvhodnější. Precizní znalost produktů a individuální přístup k zákazníkům přispívá k jejich vysoké spokojenosti.

Široký sortiment gastronomického vybavení a nádobí od českých a německých výrobců, umožňuje zákazníkům vybírat z nepřeberné škály produktů. Ať už jde o pánve, hrnce, pekáče nebo speciálního kuchyňského vybavení.

Ocenění

Naše firma Saving Europe s.r.o.  získala v roce 2023 pro svou privátní značku nádobí řady ecoLife prestižní Zlatou medaili a certifikát Asociace kuchařů a cukrářů ČR.  Toto ocenění potvrzuje závazek firmy ke kvalitě, inovacím a spokojenosti zákazníků.

Ruční odlévání nádobí

Na rozdíl od běžného tlakového lití se pro výrobu nádobí řady ecoLife používá proces ručního odlévání. Tento způsob výroby zajišťuje, že každý kus nádobí má optimální tloušťku stěn a dna, což zvyšuje jeho odolnost a výkon. Ruční odlévání umožňuje větší kontrolu nad kvalitou a zajišťuje minimální deformace při používání.

Dno nádobí je speciálně vyztuženo a tepelně upraveno, aby bylo dokonale rovné a odolné proti deformacím při vysokých teplotách. Tato úprava také zajišťuje, že nádobí je vhodné pro všechny typy sporáků, včetně indukčních.

Povrchová úprava

Následuje aplikace nepřilnavého povrchu. Tento krok zahrnuje několik vrstev povlaku, které jsou nanášeny postupně a tepelně vytvrzovány. Jedním z klíčových prvků nádobí ecoLife je speciální vysoce kvalitní nepřilnavá vrstva Lotan®. Tato povrchová úprava je vícevrstvá a zajišťuje, že připravovaný pokrm nepřilne k povrchu nádobí (což je ideální pro zdravé vaření s minimem tuku) a usnadňuje čištění.

Podpora a poprodejní servis

Poskytujeme vynikající poprodejní servis, včetně záruky na produkty a rychlé řešení případných reklamací. To zajišťuje, že zákazníci mají jistotu, že se na firmu mohou obrátit i po nákupu, což dokazuje spousta pozitivních ohlasů od zákazníků.


Hlavním cílem naší společnosti je spokojenost zákazníků. Pravidelně sledujeme zpětnou vazbu a neustále zlepšujeme své služby, abychom vyhověli potřebám svých zákazníků. Klíčem našeho úspěchu je kombinace vysokých standardů odbornosti našich pracovníků, nabídky širokého sortimentu gastronomického vybavení špičkové kvality a precizních služeb.

Balení

Po úspěšném dokončení výrobního procesu a kontrole kvality je nádobí baleno do ekologických obalů, které zajišťuje bezpečí a minimalizaci rizika poškození během přepravy.

Výsledkem tohoto procesu je vysoce kvalitní, odolné a spolehlivé nádobí řady ecoLife, které je oblíbené jak v domácnostech, tak i v profesionálních kuchyních, oceňujících jeho funkčnost, design a odolnost.

Kontakt

  • Adresa:Gen. Svobody 48/22, Šumperk
  • Provozní doba:Po-Pá:
    08:00-12:00 12:30-15:00
  • Tel.:775 614 460
  • Email:savingeurope@centrum.cz